Stockholm i mitt hjärta

Hej där! Idag var det en tidig start på arbetsdagen och när jag klev utanför dörren vid sjusnåret och insåg att jag behövde skrapa framrutan på kära Tina (vår bil) så tyckte jag inte att det var jätteroligt. Mörkt var det dessutom. Jag ställde bilen i vanlig ordning på Ropsten och åkte tunnelbanan in till stan. Jag trängde mig in bland resten av morgonresenärerna och klev in i min egna bubbla med musik dånande i lurarna. När jag kom fram till Slussen möttes jag av en makalösa soluppgång över Stockholm. Jag till och med grät en skvätt – när jag stapplade fram på kullerstensgatorna i mina högklackade stövlar och fotade i alla vinklar. Innan jag var framme stannade jag upp bara för att njuta. Ja, Stockholm, välkommen in i mitt hjärta. På riktigt. Det tog bara sisådär 2½ år. Nu är jag upp över öronen förälskad i denna stad. En känsla av att vara nykär bubblade i bröstkorgen och jag blev nästan fnittrig. “How you doin’?” precis som Joey i Vänner säger-  viskade jag fram till utsikten innan jag fortsatte promenaden fram till Mosebackens matstudio.

Jag är så himla tacksam och glad över att jag ofta får vara LOPPI‘s eventfotograf. Det innebär att jag får arbeta med starka, inspirerande och drivna kvinnor – och träffa en massa härliga influencers. Eftersom vi med jämna mellanrum ses känns det nästan som om vi vore kollegor, vilket är sällsynt som egen fotograf, jag menar att jag jobbar ju oftast “själv”. Jag hyser beundran och kärlek för dem. Ja, vissa av dem är faktiskt på topplistan av mina favoriter. Tack Loppi för att jag genom er får träffa så många härliga människor!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Följ med på Instagram

  Sandra Rogers

  Bröllop & porträtt
  Fine Art Photography

  välkommen!
  Vänliga ord
  Om Sandra
  Kontakt
  Galleri
  Blogg
  Instagram
  Pinterest