Välkomna!

Gravidfotografering

Med en förkärlek för gravidmagar erbjuder jag en helhetsupplevelse som förhoppningsvis är utöver det vanliga. Här nedan hittar ni tre olika gravidpaket, samt mer information om hur en fotografering hos mig går till. Lån av gravidplagg ingår i samtliga paketen.

Tillsammans väljer vi rätt tid och plats, två lika viktiga komponenter för att skapa magiska och vackra gravidbilder. Ett ljuvligt minne för livet, för den framtid som väntar er. En start på ett nytt kapitel i livet.  

”Harmonisk”

"Otroligt duktig och tillmötesgående ! Kände mig väldigt harmonisk under gravidfotograferingen och hon fångade verkligen många fina ögonblick. Kan varmt rekommendera !" - ANNA

”Gorgeous”

"Sandra is so incredibly talented, and an absolute joy to work with. Whether you're looking for someone with a gifted eye for shots and editing or a friendly photographer to make you feel gorgeous and comfortable with maternity, portrait, or family shoots, she is definitely the perfect choice! I could not recommend anyone more highly!" - EMILY

BRONS

~ Fotografering i 45 minuter.

~ Lån av gravidkläder & upp till 2 ombyten.

~ 10 högupplösta digitala bilder.

~ Webbgalleri för urval, välj dina egna favoriter.

~ Leverans genom ett webbgalleri.


Pris: 4.500:-

(4.000:- vid bokning vardagar mellan 09:00 - 16:00)

SILVER

~ Fotografering i 1 ½ timme.

~ Lån av gravidkläder & upp till 4 ombyten.

~ 20 högupplösta digitala bilder.

~ Webbgalleri för urval, välj dina egna favoriter.

~ Leverans genom webbgalleri samt på ett vackert USB-minne.

Pris: 6.500:-

(6.000:- bokningar vardagar mellan 09:00 - 16:00)

GULD

~ Fotografering i 2 timmar.

~ Lån av gravidkläder & upp till 6 olika ombyten.

~ Alla utvalda bilder högupplösta och redigerade, digitalt genom ett webbgalleri (ca 40.)

~ 1 st förstoring 30 x 40 cm, Fine Art Print.

~ Leverans av bilder på vackert USB-minne.

Pris: 8.000:-

(Prioritering för solnedgångsbilder. Vid önskemål kombineras studiotid samt utomhusfotografering.)

Val av plats Jag fotograferar mest i befintligt dagsljus och tycker om att använda mig av vackra miljöer och naturens olika skepnader som årstiderna för med sig. Jag tycker att det är fint att framhäva den del av året som graviditeten når slutspurten och den tid som är nära då babyn får sin födelsedag.
Det går även bra att fotas inomhus i min studio på Lidingö. Jag har valt ut några platser med stor omsorg.
Välj era favoriter Inom2-3 veckor efter fotograferingen får ni ett webbgalleri med ert urval att välja bilder ifrån. Ni får självklart välja fler bilder än det som ingår i paketet. I guldpaketet ingår samtliga bilder. För att köpa till extra, se prislista nedan:

1 extra 700:-
5 extra 3000:-
10 extra 5600:-
Alla 9800:-
Val av kläder Du får själv välja vad du vill ha på dig, det som du känner dig fin och bekväm i. Om ni är fler som ska fotograferas ser det snyggt ut om färger och mönster på kläderna går i samma stil. I fotopaketen ingår lån av gravidklänningar. Jag har över 20 plagg i storlekar anpassade för alla olika gravidmagar.
Bokning & betalning Vid bokning skickas en bokningsfaktura på 1000:- som betalas på 10 dagar. Beloppet dras av på slutfakturan som skickas efter fotograferingen.

Slutfakturan betalas på 30 dagar och skickar via e-post.

Gravidkläder & studio

För att kika på mina gravidkläder som finns att låna, klicka på länken HÄR. Det finns plagg i flera storlekar för att passa alla gravidmagar. 

Vid bokning av guldpaket går det bra att kombinera studiotid med utomhusfotografering. Det går även bra att boka samtliga paketen för fotografering enbart i studio. 

Adress: Pyrolavägen 3, 181 60. Skärsätra Torg, Lidingö. (Vid besök, glöm inte ställa P-skiva.) Tel: 072 328 43 18. 

Kransar & Styling

Jag samarbetar med en fantastisk florist, Melody Flowers, som jag varmt rekommenderar för blommor och hårkransar. Fullkomligt magiska kreationer och utomordentlig service. 

Hemsida: www.melodyflowers.se

För styling, make-up & hår samarbetar jag med flera make-up-artister som jag rekommenderar beroende på tillfälle och önskemål. 

Valfria tillägg, ingår ej i fotograferingspaketen. 


Foto: Patricia Thern

Skicka mig ett meddelande

Jag älskar mejl! Jag ser fram emot att höra ifrån er och lära känna er bättre. Jag svarar på mejl inom 24h måndag-fredag. Vid uteblivet svar vänligen kika i skräpposten. 

Submit Form

Följ Sandra Rogers Photography på Instagram