Sandra Rogers förevigade vår speciella dag på det mest professionella och samtidigt varma och omhändertagande sätt man kan tänka sig. På en sådan dag känner man sig extra sårbar och vi fick all den uppmärksamhet vi någonsin hade kunnat hoppas på och mer därtill. Det funkade mycket väl för oss och det är första gången vi upplevde att det var riktigt kul att bli fotograferade fast vi hade två fyraåringar med oss dessutom. När det gällde att fånga rätt ögonblick gick det över vår förväntan och hon lyckades få till några magiska bilder med barnen också som ska upp på väggen. Redigeringen var fantastiskt och Sandra var väldigt lyhörd och tog hand om oss från början till slut. En fotograf med stil och rutin. Vi är oerhört nöjda, stort tack Sandra!

Bröllop i Stadshuset, Stockholm.

Vigsel och porträtt i Stadshuset är bland det vackraste jag vet. Miljöerna runtomkring är ljuvliga oavsett årstid och väder. 

Smash the cake

Fira födelsedagar med att gå loss på en fantastisk tårta. Vi börjar med klassiska porträtt och dukar sedan upp för ett litet kalas där barnet får kladda med en god tårta.

Natalie & Alejandro

Ett kärleksfullt, fantastiskt och roligt bröllop med deras vänner och familjer. Jag fällde diskreta tårar och skrattade så att jag fick ont i magen. 

Barnfotografering, Studio

Boka en klassisk barnfotografering i min studio på Lidingö. 

Följ Sandra Rogers Photography på Instagram