Bröllopsworkshop av Sandra Rogers & Patricia Thern

Söndag den 11 mars, 2018, anordnade jag och min kollega Patricia Thern vår fjärde workshop tillsammans. Det var dock vår första bröllopsstyling och vi kunde inte varit nöjdare med allt. Vi hade en gemensam vision som blev till verklighet, mycket tack vare att vi med stor omsorg valt ut några fantastiska personer att samarbeta med. Jag kommer att nämna samt länka alla längre ner i detta inlägg. Det kan vara av intresse för dig som planerar ditt drömbröllop och behöver hitta tryckeri för inbjudningskort, en begåvad make-up-artist, eleganta kreationer av en florist och en utbildad stylist som även skapar ljuvliga bröllopstårtor och alla bakverk du kan tänkas önska dig.

Workshopen ägde rum på ett snötäckt Lidingö, temperaturen var nollgradig och det var helt vindstilla. Till vår stora glädje hade vi fördelaktigt ljus att arbeta med både inom- och utomhus. Det hela var arrangerat som ett riktigt bröllop med dukning, förberedelser av brud och brudgum, till såpbubbelblåsning utanför Lidingö Kyrka och avslutningsvis magisk porträttfotografering ute på Elfviksgård. Vattnet vad fruset och eftersom stora färjor passerar har isen brustit och skapat makalöst vackra block som gick i omlott i vattenkanten. Allt var alldeles som planerat för våra 6 förväntansfulla deltagare. Det var otroligt roligt att det blev just denna grupp, de bidrog med mycket härliga samtal, mysig fikastund samt varm närvaro under hela dagen.

Här nedan hittar ni vårt fenomenala team!

Vår lysande assistent och videograf, Malin Norlen, har före- och under workshopen varit en riktig stjärna av toppklass. Vi är bortom ord tacksamma över hennes insats.

Det kärleksfulla och underbara paret, Louise och Alexander var som gjorda för uppdraget och jag tror bestämt att vi inte hade kunnat hitta ett bättre modellpar. Trots kylan kunde vi känna värmen från deras kärlek för varandra. Tack till Malin, som förde oss samman. Jag vill även tillägna ett tack till våra två fina modeller som stod som brudtärnor, Danielle och Mikaela.

Niki Wahlgren, vi uppskattar verkligen hennes öga för det lilla extra och detaljerna som gör helheten. Hon stylade vår dukning, arrangerade med blommor och bakade tårta och cupcakes. Det är en glädje att få samarbeta med denna pingla.

Stort tack till Viktoria Maria Decireé Falén på Melody Flowers, vår florist som alltid levererar precis det vi önskar! Hon är otroligt duktig på det hon gör, jag rekommenderar henne alla dagar i veckan.

Tack till Pappersboden Anna Göran design för tidlösa printar i form av vigselprogram, save-the-date-kort, inbjudningskort mm.

Sist, men inte minst, i vanlig ordning vill jag tacka min kollega och vän Patricia Thern. Jag fullkomligt älskar att få jobba tillsammans med henne. Hon är min klippa!

Workshop anordnad av: Sandra Rogers Photography & Patricia Thern Photography.
(Instagram: @sandra_rogers_photography & @patriciathernphotography )
Stylist & bakverk: Niki Wahlgren.
(Instagram: @Niki.Wahlgren)
Make-up & hår: Elvira Berglund
Assistent & videograf: Malin Norlen.
(Instagram: @fotografmalinnorlen.
Florist: Viktoria Maria Decireé Falén Melody Flowers.
(Instagram: @Melodyflowers.se)
Printar: Pappersboden Anna Göran design.
(Instagram:
@annagorandesign)


 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Följ med på Instagram

  Sandra Rogers

  Bröllop & porträtt
  Fine Art Photography

  välkommen!
  Vänliga ord
  Om Sandra
  Kontakt
  Galleri
  Blogg
  Instagram
  Pinterest